Box Recruitment

Box Recruitment in techniek

Box Recruitment is een gespecialiseerd bemiddelingsbureau voor vacatures & projecten van technische midden- & hoger kader professionals en specialist in de recruitment van technisch talent & vakspecialisten van MBO-4 tot en met TU-niveau. Voor vaste banen, fixt fee Werving & Selectie trajecten, Recruitment Process Outsourcing RPO, uitzendbasis inzet naar vast maar ook voor projectmatige interim posities in de diverse technische industrieën bij onze gerenommeerde opdrachtgevers in met name het MKB en grote ondernemingen. Inzet en recruitment in functies als o.a.: Tekenaar, Werkvoorbereider, Coördinator, Mechanical Engineer, Calculator, contractbeheerder, Cost Engineer, Service Monteur/Engineer, Ontwerper Engineer, Projectleider, Projectmanager, Bedrijfsleider. Box Recruitment verbindt en plaatst de technisch talent & ervaren professionals op de juiste plek.

Wij bemiddelen vanuit onze expertise & netwerk in de technische vakgebieden: Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Instrumentatie, Civiele techniek en Installatietechniek – HVAC, Maritieme techniek.

Wij zijn ervaren in het bemiddelen van professionals in de sectoren:

  • Installatie branche & klimaattechniek
  • Aannemers GWW & Infra bedrijven
  • Machinebouw & apparatenbouw
  • Renewable & energiebranche 
  • On- & offshore gerelateerde industrie
  • Petro-, farma- & chemische industrie
  • Maritieme industrie
  • Gemeentelijke en rijksoverheden & Ingenieurs & adviesbureaus

De betreffende branches & sectoren vereist maatwerk en passende kennis van zaken en om de juiste match te kunnen verzorgen met uitgangspunt de wens en samenwerking met de kandidaat en een integere en technisch inhoudelijke gesprekspartner voor de opdrachtgever. Voor deze eisen en een prettige en open eerlijke samenwerking bent u bij Box Recruitment aan het juiste adres. Box Recruitment wordt geleid door Frank van den Broek en is een jong en up to date bedrijf met meer dan 21 jaar techniek gerelateerde bemiddeling ervaring en een sterk relevant netwerk in technisch professionals & talenten. In het verleden o.a. bij de diverse technische bureaus o.a.: Manpower techniek, DeGraaf contracting, des Corps en Burdock infra, geassisteerd in consultancy.

Box Recruitment heeft als uitvalsbasis het in midden Nederland gelegen Gooi waardoor ons werkgebied midden-centraal Nederland omvat. Wenst u graag meer informatie of wilt u graag eens met ons overleggen, dan staan we u graag te woord. Mail: info@boxrecruitment.nl of bel 035-6221030.

Back to Top