Box Recruitment

Box Recruitment in techniek

Box Recruitment est. 2016 is een gespecialiseerd bemiddelingsbureau voor vacatures & projecten van technische midden- & hoger kader professionals en specialist in de recruitment van technisch talent & vakspecialisten van MBO-4 tot en met TU-niveau. Voor vaste banen, fixt fee Werving & Selectie trajecten, ad interim corporate Recruitment, Recruitment Process Outsourcing, uitzendbasis inzet (data-vast) maar ook vooral voor  projectmatige interim posities in de diverse technische industrieën bij onze gerenommeerde opdrachtgevers in met name het MKB en grote ondernemingen. Inzet en recruitment in vacature functies als o.a.: Tekenaar, BIM Modelleur, Werkvoorbereider, Service Coördinator, Mechanical Engineer, Calculator, Contractbeheerder, Cost Engineer, Service Monteur/Engineer, Ontwerper Engineer, Projectleider, Projectmanager. Box Recruitment verbindt en plaatst de technisch talent & ervaren professionals op de juiste plek.

Wij bemiddelen vanuit onze expertise & netwerk in de technische vakgebieden: Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Instrumentatie,  Installatietechniek – HVAC – klimaattechniek, Maritieme techniek.

Wij zijn ervaren in het bemiddelen van professionals in de sectoren:

  • Installatie branche & klimaattechniek
  • Machinebouw & apparatenbouw
  • Renewable & energiebranche & Infra
  • On- & offshore gerelateerde industrie
  • Petro-, farma- & chemische industrie
  • Maritieme industrie
  • Ingenieurs & adviesbureaus

De betreffende branches & sectoren vereist maatwerk en passende kennis van zaken om de juiste match te kunnen verzorgen met uitgangspunt de  kandidaat op zijn plek die hij wenst en een integere en technisch inhoudelijke gesprekspartner voor de opdrachtgever. Voor deze eisen en een prettige en open eerlijke samenwerking bent u bij Box Recruitment aan het juiste adres. Box Recruitment wordt geleid door Frank van den Broek en is een jong en up to date bedrijf met meer dan 22 jaar techniek gerelateerde bemiddeling ervaring en een sterk relevant netwerk in technisch professionals & talenten. In het verleden o.a. bij de diverse technische bureaus o.a.: Manpower techniek, DeGraaf contracting, des Corps en Burdock infra, geassisteerd in consultancy.

Box Recruitment heeft als uitvalsbasis het in midden Nederland gelegen Gooi waardoor ons werkgebied midden-centraal Nederland omvat. Wenst u graag meer informatie of wilt u graag eens met ons overleggen, dan staan we u graag te woord. Mail: info@boxrecruitment.nl of bel 035-6221030.

Back to Top