Kandidaten

Vakgebieden

Box Recruitment is een gespecialiseerde bemiddelaar in- en voor technische vacatures en projecten, en komt graag in contact met professionals & vakspecialisten uit de diverse technische niche branches. Kandidaten met kennis en-of ervaring in o.a. de vakgebieden installatie-& klimaattechniek, elektrotechniek, instrumentatie, werktuigbouwkunde, chemisch & petrochemisch, bouwkunde, civiele techniek- GWW, maritiem scheeps & jachtbouw, energietechniek, HSEQ, infratechniek, & de machinebouw & apparatenbouw.

Wij nodigen je graag uit te reageren op onze technische vacatures of project bij één van de relaties uit het netwerk van Box Recruitment of neem contact met ons op zodat wij voor je op zoek kunnen naar een passende uitdagende functie of opdracht. Dit kan, indien gewenst, via een werving & selectie traject waarbij je direct in dienst treedt bij de opdrachtgever of via onze backoffice partner onder de NBBU– uitzend CAO voorwaarden of een contract bepaalde tijd waarbij het een concreet project betreft. Wij bemiddelen voor tijdelijke projectsupport en vaste technische banen bij een passende werkgever.

Meer dan alleen een technische nieuwe baan

Bij Box Recruitment kan je niet alleen terecht voor een nieuwe passende technische functies van MBO-4 tot TU niveau en van service engineer tot projectmanager, van tekenaar tot constructeur. Maar ook voor een technische baan waarbij je nieuwe baan of project ook een carrière move is bij een voor jou passende bedrijfscultuur. Wij zijn een gesprekspartner voor je die ook mee denkt in je persoonlijke situatie en jou groeikansen en wensen en staan open voor een goed gesprek.

Ook als je net van school komt komen we graag in contact met je om met je te sparren over je kennis, kunde, wensen en je toekomstige ontwikkeling en je doelen. Wellicht kunnen we je goed wegwijs maken bij de diverse bedrijven en je op door jou gewenste plek krijgen via ons netwerk. Het betreft niet alleen bemiddeling maar ook begeleiding en, indien gewenst, gaan we mee naar je sollicitatiegesprek bij onze klant. Box Recruitment hecht veel waarde aan een persoonlijke relatie en een langdurige samenwerking. Maar al te vaak is een oud gedetacheerde medewerker later in zijn groei ook een klant en opdrachtgever van ons.

Geïnteresseerd in één van onze technische vacatures of bemiddeling in de techniek ?

Ben je geïnteresseerd in één van onze technische projecten en vacatures of bemiddeling via Box Recruitment, schroom dan niet om je aan te melden voor één van de technische vacatures of stuur je CV vrijblijvend op, naar info@boxrecruitment.nl  zodat wij je na wederzijds overleg een passende en uitdagende baan of een project met tijdelijke duur aan kunnen bieden. Transparantie, discretie en eerlijkheid is ons devies en we staan voor kwaliteit.

Box recruitment - technische vacatures 

Back to Top