Recruitment outsourcing

Bij Box Recruitment kunt u ook uw techniek gerelateerde vacature(s) outsourcen c.q. exclusief a.i. in opdracht geven waardoor wij tijdelijk een ad interim recruitment verlengstuk vormen op uw HRM/bedrijf. U bent dan volledig ontzorgd en ondersteund met uw eigen tijdelijke recruiter techniek voor uw vacature(s). Box Recruitment behandelt het gehele wervingstraject & recruitment process RPO en is naar buiten toe uw contact persoon – Recruiter – voor de betreffende technische vacature(s).

Samenwerking & wederzijdse commitment met extra toegewijde inspanning van de recruiter, geeft eerder kans op goede kandidaten en op passend resultaat. Het no cure – No pay basis en ad-hoc vrijblijvend laten zoeken door uitzendbureaus geeft niet meer snel het gewenste resultaat.

Vacature outsourcing is naast groot bedrijf ook met name een goed alternatief voor het MKB die vaak geen eigen team van recruiters in loondienst heeft. U heeft een “eigen” corporate recruiter techniek ter beschikking als u die daadwerkelijk nodig heeft.

Dienstverlening bij de vacature a.i. outsourcing kan o.a. bestaan uit; advies gesprek / sparring, inventarisatie vacature, van aanpak en voorstel, vacature marketing & opmaak vacature tekst-content en uw vacature site up-daten, employer branding (window dressing), het eventueel tegen kostprijs extra adverteren, pro-actieve searches in databases, ons relevante techniek netwerk en derden, gerichte Headhunt activiteiten, kandidaat selectie gesprekken, eventueel ook aanwezig bij de aanname gesprekken. Ook kunnen specifieke taken afgesproken worden.

Er wordt bij outsourcing exclusief voor uw vacature gewerkt met openlijk vernoemen van uw bedrijfsnaam op de vacatures en, indien gewenst, inclusief uw logo op de vacature omschrijving in de media en op Box Recruitment site, Linkedin promotie en externe job boards. Dit met als contactpersoon a.i. recruiter met @boxrecruitment.nl mail adres voor alle kandidaten communicatie & sollicitaties.

Wanneer wij kandidaten screenen dan selecteren wij niet allen alleen naar de harde skills en eisen, maar breder in de competenties als; softskills, talent en drijfveren. Wij kunnen de kandidaten indien gewenst ook laten testen in een online assessment voor een actuele moment opname waar de kandidaat staat en naar toe kan groeien. Tevens voeren wij een gedegen referentie – achtergrond check uit.

We hebben ervaring met groot diversiteit aan technische corporaties en inzicht in de werving & selectie procedures gericht op de techniek. We hebben relevante technisch inhoudelijke kennis om een serieuze gesprekspartner te zijn op alle levels zowel corporate als kandidaat zijde. Een relevante kandidaten netwerk en social media experience. Wij kunnen ook voor uw organisatie in langere termijn de ad interim recruitment partner zijn.

Voordelen Recruitment Process Outsourcen – Box Recruitment:

  • Commitment en specialisatie met de juiste expertise in technisch recruitment & kennis arbeidsmarkt
  • Grotere kans op relevante kandidaten bij onze diepgaande search, head hunting en kandidaten benadering
  • Versterking van uw employeer & vacature branding ook op de langere termijn
  • Verbetering van uw recruitment process en tegelijkertijd ontzorgging van uw organisatie
  • Kosten besparend in vergelijk als U, uw HRM of lijnmanager zelf gaan werven i.p.v. hun normale taken
  • Wij kennen de taal van techniek en weten technisch inhoudelijk te screenen zoals u dat zelf zou doen
  • Uw eigen tijdelijke interim recruiter techniek als uw die echt nodig heeft i.p.v. een recruiter full-time op kantoor
  • Uw organisatie wordt niet belast met kandidaten communicatie en allerlei sollicitanten
  • Continuïteit in uw recruitment process met als resultaat reuring, professionaliteit, exposure en kandidaten

Voor meer informatie over het in opdracht geven / outsourcen van recruitment opdracht of recruiter inhuren voor uw specifieke vacature, kunt contact met ons opnemen voor offerte of bespreking: info@boxrecruitment.nl

Recruitment outsourcing

Back to Top