Werkgevers

Technische personele ondersteuning

Heeft u behoefte aan permanente of projectmatige technische vakspecialisten of ondersteuning, dan bent u bij Box Recruitment aan het juiste adres. Wij zorgen voor de search – recruitment t/m inzet van een passende en gemotiveerde technisch vakspecialist uit ons netwerk en wij verbinden de vakspecialist aan uw wens & techniek. Wij kennen de kandidaat persoonlijk en we kennen de markt en sectoren, en voor de juiste match maken we graag tijd voor u vrij om tot een nauwsluitende match te komen. Wij bemiddelen van MBO-4 tot en met WO niveau. In functies als; BIM-tekenaar tot projectmanager en uitvoerder tot engineering personeel. Tevens kunnen wij voor u een op maat talent search uitvoeren, waarbij een directe indiensttreding de basis is van de opdracht. We zijn u graag van dienst en vernemen graag uw aanvraag(en); info@boxrecruitment.nl of bel 035-6221030. Tevens kunt u op ons een beroep doen als interim corporate technisch recruitment.

Toegevoegde waarden in technische bemiddeling

In Box Recruitment vindt u een gesprekspartner op recruitment HR advies niveau met aanvullende technische expertise die weet waar ze over praten, na jarenlange ervaring in de technische recruitment, projecten ondersteuning en uitzendbranche hebben wij een kennis opgedaan van begrippen en eisen waar personeel aan moet voldoen in de diverse technische branches. Wij begrijpen uw taal en vertalen dat naar een juiste kandidaten search van aannamen vacature opdracht t/m selectie gesprekken. In de afgelopen jaren hebben wij een sterk netwerk opgebouwd in technische vakspecialisten en professionals. De technisch vakspecialisten komen uit de voor uw relevante technische branches.

Bemiddeling in technisch midden- en hogerkader personeel

Box Recruitment is gespecialiseerd en het bemiddelen van technisch personeel van de eerste basic engineering tot fabricage tot aan de commissioning op locatie – EPC traject. En indien de krapte in een bepaalde functie te hoog is, dan proberen we toch iemand te vinden via een extra search in ons netwerk of adviseren u in een alternatief tijdelijke oplossing bijvoorbeeld in sommige gevallen de inhuur van een technisch zzp-er. Uw projecten en werkzaamheden moeten tenslotte doorgang vinden en op de uitvoerbaar en kwalitatief hoog niveau. Bij inzetten van technische personeel verloopt de inzet via onze professionele gecertificeerde NBBU-backoffice payroll organisatie waarbij u gegarandeerd bent van de juiste certificeringen SNA & NEN 4400-1, VCU en fiscale beschermingen als G-rekening.Informeer bij vragen naar de voorwaarden telefonisch: 035-6221030 of per e-mail: info@boxrecruitment.nl

Back to Top